Rondleidingen en Wijnproeverijen

Voor rondleidingen en wijnproeverijen kunt u ons altijd bellen of mailen.

E-mail: jaap@quinta-rosa.nl

flyer-proeverijen-8

Een rondleiding en wijnproeverij bij ons duurt doorgaans ongeveer anderhalf uur. Bij aankomst worden jullie verwelkomd door Jaap. Terwijl hij je meeneemt op de rondleiding, wordt onze adega klaargemaakt voor jullie bezoek.

Tijdens de rondleiding vertelt Jaap boeiende verhalen over het ontstaan van onze biologische wijngaard, het intensieve onderhoud, en laat je kennismaken met het eeuwenoude vakmanschap van de wijngaardenier. Hij zal vol passie vertellen over de druiven, de olijfbomen, de kurkeiken, het vee, en beantwoordt graag al jullie vragen.

Na de rondleiding brengen we een bezoek aan onze adega, waar Jaap de traditionele methoden van wijnmaken en het biologische aspect zal delen. Hier kun je onze wijnen proeven, vergezeld van heerlijk Portugees brood, onze voortreffelijke olijfolie en uiteraard een selectie van vier verschillende tapas. Bovendien is er de mogelijkheid om enkele van onze wijnen aan te schaffen.

De kosten voor een rondleiding en wijnproeverij bedragen €25,00 per persoon, (incl. BTW). Het minimumaantal deelnemers is 4 en het maximumaantal is 14.

Houd er rekening mee dat we tijdens de drukke oogstperiode, doorgaans in de maand augustus, geen rondleidingen en wijnproeverijen organiseren.